ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις. 

 

  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε εντός 3 ημερών να καλέσετε στο 26220 100518\ 693 460 1273 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. 
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 26220 10058\ 693 460173 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσο της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο side μας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. 
  • Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, με όλα τα ταμπελάκια ή χαρτόνια που περιλαμβάνουν. Προϊόντα αλλοιωμένα ή χρησιμοποιημένα και προϊόντα με αλλοιωμένη συσκευασία, θα επιστρέφονται στον πελάτη. 
  • Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί. 
  • Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών. 
  • Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο μετά από συνεννόηση με το κατάστημα μας (είτε μέσω e-mail info@the4kinsbaby.com είτε τηλεφωνικά). Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. 

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

– Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της 
επιστροφής. 

– Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και συμπεριλάβετε στο πακέτο και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. 

– Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. 
Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη. 

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά δεν πραγματοποιούνται μετά τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών. 

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα κληθείτε από εμάς να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιλογές: 

α) Αλλαγή του προϊόντος 

β) Επιστροφή χρημάτων. 

Εάν η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα , τα χρήματα θα επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο. 

Εάν η πληρωμή έχει γίνει με τραπεζικό έμβασμα, τα χρήματα θα επιστραφούν στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση επιστροφής σε τραπεζικό λογαριασμό εκτός Viva wallet και Τράπεζας Πειραιώς, τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Κάθε Επιστροφή γίνεται προς: 

The4kins baby brand 

Θεοφανία Κυριακοπούλου  

Γ. Παπανδρέου & Φιλικής. Εταιρίας 65, 27200 

26220 100518